Om vores bordben

AX-bordben – styrke, stabilitet og elegance.

Hos AX-bordben vil vi sælge bordben af højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter håndlavet af professionelle klejnsmede på professionelt metalværksted.

Konstruktionen af hvert enkelt stels design er sket med styrke, stabilitet og elegance for øje, derfor kan vores bordben med tryghed monteres på bordplader med en vægt på helt op til 200 kg – vel og mærke uden at gå på kompromis med bordets stabilitet. 

Bordben til plankebord
Bordben/Bordstel til plankebord
Bordben til plankebordTrapez Bordben til plankebord

Se vores produkter her: https://www.bentilplankebord.dk/bordben/

Materialer:

Vores stel udføres i fladstål og profilstål, og til hvert enkelt bordstel anvendes ca. 10 kg stål. Stellets top (monteringspladen) er udført i 8mm tykt fladjern, hvor i der er boret 12 undersænkede huller. Resten af stellet er udført i profilstål, som i første omgang er skåret i smig og efterfølgende omhyggeligt svejset sammen.

Behandling:

skaermbillede-2016-09-14-kl-14-56-45

Vores produkter sælges både med eller uden pulverlakering. Ubehandlede produkter i råt sort-stål kan give bordet et råt, industrielt look som passe godt ind i f.eks. en New Yorker-inspireret indretning. (Såfremt de ubehandlede bordben placeret udenfor vil de få overfladerust.)

Vores pulverlakerede produkter er professionelt lakeret, hvilket sikre at lakeringen er meget stærk og modstanddygtig overfor hverdagens slid. De pulverlakerede produkter vil give bordet et mere “clean”-look, hvor det rå træ fra plankebordet vil stå i stærk kontrast til de matsorte bordben.

Forsendelse

(Leveringstid 2-7 hverdage)

Bordbenene bliver leveret direkte til din hoveddør med GLS.GLS

Hvis du som modtager ikke er hjemme, når GLS leverer din pakke, kører chaufføren den til en PakkeShop i nærheden. Han efterlader et kort med pakkens nummer, navn og adresse, hvor du kan hente pakken. Du kan hente din pakke allerede samme dag efter kl. 16.00 eller inden for de næste 10 hverdage.

Yderligere spørgsmål?

Hvis du skulle have flere spørgsmål angående produktionen af vores produkter eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os:

Email: kontakt@bentilplankebord.dk

Mobiltlf.:2932 9426

(SMS alle dage kl. 08-21)

(Opkald mandag-torsdag kl. 16-18)