Tilbud

Model A – (Sort) (2 stk.)

2.500 DKK 1.995 DKK Inkl. moms

(Pris per sæt)

Bredde: 80 cm

Højde: 70 cm

Pulverlakeret (dvs. en meget hårdfør lakering)

Med 12 monterings-skruehuller!

Model A er udviklet med fokus på stabilitet, funktionalitet og elegance. Stellet er en meget stærk konstruktion og har en bæreevne på over 700 kg! (Se evt. den udvidede beskrivelse nedenfor)

7 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Trapez bordben til plankebord

AX-bordben – styrke, stabilitet og elegance.

(Kryds- og trapez Bordben til plankebord)

Hos AX-bordben vil vi sælge trapez bordben til plankebord af højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter håndlavet af professionelle klejnsmede på professionelt metalværksted.

Konstruktionen af hvert enkelt stels design er sket med styrke, stabilitet og elegance for øje, derfor kan vores bordben med tryghed monteres på bordplader med en vægt på op til 200 kg – vel og mærke uden at gå på kompromis med bordets stabilitet.

Bordben til plankebord
Bordben/Bordstel til plankebord
Bordben til plankebordTrapez Bordben til plankebord

Materialer:

Vores stel udføres i fladstål og profilstål. Stellets top (monteringspladen) er udført i 8mm tykt fladjern, hvor i der er boret 12 undersænkede huller. Resten af stellet er udført i profilstål, som i første omgang er skåret i smig, efterfølgende omhyggeligt svejset sammen og slutteligt er kantsvejsningerne slebet for at opnå en glat finish.

Behandling:

Vores trapez bordben til plankebord sælges både med eller uden pulverlakering. Ubehandlede produkter i råt sort-stål kan give bordet et råt, industrielt look som passe godt ind i f.eks. en New Yorker-inspireret indretning. (Såfremt de ubehandlede bordben placeret udenfor vil de få overfladerust.)

Vores pulverlakerede produkter er professionelt lakeret, hvilket sikre at lakeringen er meget stærk og modstanddygtig overfor hverdagens slid. De pulverlakerede produkter vil give bordet et mere “clean”-look, hvor det rå træ fra plankebordet vil stå i stærk kontrast til de matsorte bordben.

Forsendelse

(Leveringstid 2-7 hverdage)

Bordbenene bliver leveret direkte til din hoveddør med GLS.GLS

Hvis du som modtager ikke er hjemme, når GLS leverer din pakke, kører chaufføren den til en PakkeShop i nærheden. Han efterlader et kort med pakkens nummer, navn og adresse, hvor du kan hente pakken. Du kan hente din pakke allerede samme dag efter kl. 16.00 eller inden for de næste 10 hverdage.

Yderligere spørgsmål?

Hvis du skulle have flere spørgsmål angående produktionen af vores produkter eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os:

Email: kontakt@bentilplankebord.dk

Mobiltlf.: 2932 9426

(SMS alle dage kl. 08-21)

(Opkald mandag-torsdag kl. 16-18)

Besøg evt. vores: Facebook-side

Se evt. vores guide til hvordan du laver dit eget plankebord: https://www.bentilplankebord.dk/guide-plankebord/

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Model A – (Sort) (2 stk.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *