Model A (Hvid) (2 stk.)

2.500 DKK Inkl. moms

(Pris per sæt)

Bredde: 80 cm

Højde: 70 cm

Nu med 12 monterings-skruehuller!

Model A er udviklet med fokus på stabilitet, funktionalitet og elegance. Stellet er en meget stærk konstruktion som er testet på borde helt op til 300kg. (Se evt. den udvidede beskrivelse nedenfor)

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Bordstel

Bordstel

Hos AX-bordben vil vi sælge bordstel af højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter håndlavet af professionelle klejnsmede på professionelt metalværksted.

Konstruktionen af hvert enkelt stels design er sket med styrke, stabilitet og elegance for øje, derfor kan vores bordben med tryghed monteres på bordplader med en vægt på op til 200 kg – vel og mærke uden at gå på kompromis med bordets stabilitet.

Bordben til plankebord
Bordben/Bordstel til plankebord
Bordben til plankebordTrapez Bordben til plankebord

Materialer:

Vores bordstel udføres i fladstål og profilstål. Stellets top (monteringspladen) er udført i 8mm tykt fladjern, hvor i der er boret 12 undersænkede huller. Resten af stellet er udført i profilstål, som i første omgang er skåret i smig, efterfølgende omhyggeligt svejset sammen og slutteligt er kantsvejsningerne slebet for at opnå en glat finish.

Behandling:

Vores bordstel sælges både med eller uden pulverlakering. Ubehandlede produkter i råt sort-stål kan give bordet et råt, industrielt look som passe godt ind i f.eks. en New Yorker-inspireret indretning. (Såfremt de ubehandlede bordben placeret udenfor vil de få overfladerust.)

Vores pulverlakerede produkter er professionelt lakeret, hvilket sikre at lakeringen er meget stærk og modstanddygtig overfor hverdagens slid. De pulverlakerede produkter vil give bordet et mere “clean”-look, hvor det rå træ fra plankebordet vil stå i stærk kontrast til de matsorte bordben.

skaermbillede-2016-09-14-kl-14-56-45

 

Yderligere spørgsmål?

Hvis du skulle have flere spørgsmål angående produktionen af vores produkter eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os:

Email: kontakt@bentilplankebord.dk

Mobiltlf.: 2926 0022

(SMS alle dage kl. 08-21)

(Opkald mandag-torsdag kl. 16-18)

Besøg evt. vores: Facebook-side

Se evt. vores guide til hvordan du lavet dit eget plankebord: https://www.bentilplankebord.dk/guide-plankebord/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Model A (Hvid) (2 stk.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *