Tilbud

Model A – Råt stål (2 stk.)

2.200 DKK 1.895 DKK Inkl. moms

(Pris per sæt)

Bredde: 80 cm

Højde: 70 cm

Nu med 12 monterings-skruehuller!

Model A er udviklet med fokus på stabilitet, funktionalitet og elegance. Stellet er en meget stærk konstruktion og har en bæreevne på over 700 kg! (Se evt. den udvidede beskrivelse nedenfor)

(Prisen er for et sæt (2 stk. stel)

 

2 på lager

Kategori:

Beskrivelse

AX-bordben – styrke, stabilitet og elegance.

Hos AX-bordben vil vi sælge bordben af højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter håndlavet af professionelle klejnsmede på professionelt metalværksted.

Konstruktionen af hvert enkelt stels design er sket med styrke, stabilitet og elegance for øje, derfor kan vores bordben med tryghed monteres på bordplader med en vægt på op til 200 kg – vel og mærke uden at gå på kompromis med bordets stabilitet.

Bordben til plankebord
Bordben/Bordstel til plankebord
Bordben til plankebordTrapez Bordben til plankebord

Materialer:

Vores stel udføres i fladstål og profilstål. Stellets top (monteringspladen) er udført i 8mm tykt fladjern, hvor i der er boret 12 undersænkede huller. Resten af stellet er udført i profilstål, som i første omgang er skåret i smig, efterfølgende omhyggeligt svejset sammen og slutteligt er kantsvejsningerne slebet for at opnå en glat finish.

Behandling:

Vores produkter sælges både med eller uden pulverlakering. Ubehandlede produkter i råt sort-stål kan give bordet et råt, industrielt look som passe godt ind i f.eks. en New Yorker-inspireret indretning. (Såfremt de ubehandlede bordben placeret udenfor vil de få overfladerust.)

Vores pulverlakerede produkter er professionelt lakeret, hvilket sikre at lakeringen er meget stærk og modstanddygtig overfor hverdagens slid. De pulverlakerede produkter vil give bordet et mere “clean”-look, hvor det rå træ fra plankebordet vil stå i stærk kontrast til de matsorte bordben.

(Stål bordben)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Model A – Råt stål (2 stk.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *