Model U – Råt stål (2 stk.)

2.100 DKK Inkl. moms

(Pris per sæt)

Bredde: 72 cm

Højde: 70 cm

Med 12 monterings-skruehuller!

Model U er et mere “let” og simpelt bordben end både Model A og X. Bordbenet er dog stadig en meget stærk konstruktion, og har en bæreevne på over 500 kg! (Se evt. den udvidede beskrivelse nedenfor)

4 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Bordben til plankebord

Hos AX-bordben vil vi sælge bordben af højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter håndlavet af professionelle klejnsmede på professionelt metalværksted. Det sikre dig et stærkt fundament til dit plankebord, som vil holde hele livet!

Konstruktionen af hvert enkelt stels design er sket med styrke, stabilitet og elegance for øje, derfor kan vores bordben med tryghed monteres på bordplader med en vægt på op til 300 kg – vel og mærke uden at gå på kompromis med bordets stabilitet.

Bordben plankebord
Bordben/Bordstel til plankebord
Bordben til plankebordTrapez Bordben til plankebord

Materialer:

Vores stel udføres i fladstål og profilstål. Stellets top (monteringspladen) er udført i 8mm tykt fladjern, hvor i der er boret 12 undersænkede huller. Resten af stellet er udført i profilstål, som i første omgang er skåret i smig, efterfølgende omhyggeligt svejset sammen og slutteligt er kantsvejsningerne slebet for at opnå en glat finish.

Behandling:

skaermbillede-2016-09-14-kl-14-56-45

Vores produkter sælges både med eller uden pulverlakering. Ubehandlede produkter i råt sort-stål kan give bordet et råt, industrielt look som passe godt ind i f.eks. en New Yorker-inspireret indretning. (Såfremt de ubehandlede bordben placeret udenfor vil de få overfladerust.)

Vores pulverlakerede produkter er professionelt lakeret, hvilket sikre at lakeringen er meget stærk og modstanddygtig overfor hverdagens slid. De pulverlakerede produkter vil give bordet et mere “clean”-look, hvor det rå træ fra plankebordet vil stå i stærk kontrast til de matsorte bordben.

Yderligere spørgsmål?

Bordben tilbud – se aktuelle priser her: https://www.bentilplankebord.dk/bordben/

Hvis du skulle have flere spørgsmål angående produktionen af vores produkter eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os:

Email: kontakt@bentilplankebord.dk

Mobiltlf.: 2926 0022

(SMS/opkald alle dage kl. 08-21)

 

Besøg evt. vores: Facebook-side

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Model U – Råt stål (2 stk.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *