Model X – (Sort) (2 stk.)

2.600 DKK Inkl. moms

(Pris per sæt)

Bredde: 80 cm

Højde: 70 cm

Pulverlakeret (dvs. en meget hårdfør lakering)

Med 12 monterings-skruehuller!

Model X er udviklet med fokus på stabilitet, funktionalitet og elegance. Stellet er en meget stærk konstruktion som har en bæreevne på over 700 kg, og er derfor velegnet til alt fra mindre borde til store, tunge plankeborde. (Se evt. den udvidede beskrivelse nedenfor)

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Bordben plankebord

 

Bordben til plankebord

Hos AX-bordben vil vi sælge bordben af højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter håndlavet af professionelle klejnsmede på professionelt metalværksted.

Konstruktionen af hvert enkelt stels design er sket med styrke, stabilitet og elegance for øje, derfor kan vores bordben med tryghed monteres på bordplader med en vægt på op til 200 kg – vel og mærke uden at gå på kompromis med bordets stabilitet.

Bordben plankebord
Bordben/Bordstel til plankebord
Bordben til plankebordTrapez Bordben til plankebord

Materialer:

Vores stel udføres i fladstål og profilstål. Stellets top (monteringspladen) er udført i 8mm tykt fladjern, hvor i der er boret 12 undersænkede huller. Resten af stellet er udført i profilstål, som i første omgang er skåret i smig, efterfølgende omhyggeligt svejset sammen og slutteligt er kantsvejsningerne slebet for at opnå en glat finish.

Behandling:

skaermbillede-2016-09-14-kl-14-56-45

Vores produkter sælges både med eller uden pulverlakering. Ubehandlede produkter i råt sort-stål kan give bordet et råt, industrielt look som passe godt ind i f.eks. en New Yorker-inspireret indretning. (Såfremt de ubehandlede bordben placeret udenfor vil de få overfladerust.)

Vores pulverlakerede produkter er professionelt lakeret, hvilket sikre at lakeringen er meget stærk og modstanddygtig overfor hverdagens slid. De pulverlakerede produkter vil give bordet et mere “clean”-look, hvor det rå træ fra plankebordet vil stå i stærk kontrast til de matsorte bordben.

Yderligere spørgsmål?

Hvis du skulle have flere spørgsmål angående produktionen af vores produkter eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os:

Email: kontakt@bentilplankebord.dk

Mobiltlf.: 2926 0022

(SMS alle dage kl. 08-21)

(Opkald mandag-torsdag kl. 16-18)

Besøg evt. vores: Facebook-side

Model X er udviklet med fokus på stabilitet, funktionalitet og elegance. Stellets 10 cm bredde monteringsplade, som monteres på bordpladen med 12 skruer, sikre stellet stor stabilitet. Stellets “ben” er udført i 2*6cm profil-stål, som giver stellet et let og klassisk udtryk. Stellet er en meget stærk konstruktion som er velegnet til alt fra mindre borde til store, tunge plankeborde.

En ekstra fordel ved bordbenets X-udformning er desuden, at man ikke kan støde knæet imod bordbenet.

(Bordben plankebord)

Anmeldelser

 1. michael larsen

  hejsa…hvilke dimensioner er kryds stellet lavet i…

  • mr.hoeg

   Hej Michael. Stellet er 80 cm bredt og 70 cm højt. Benenes profil er 6*3 cm. 🙂
   Mvh Martin (AX-bordben)

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *